Комфортні перевезення з «Рабен Україна»

Перші місяці 2021 року продовжують демонструвати зростання попиту на послуги збірної доставки. Можливості компанії «Рабен Україна» з переміщення збірних вантажів для підприємців України та їхніх партнерів у Європі є своєрідною дорогою до стабільності та впевненості.

Збірна лінія – унікальний сегмент транспортної логістики. Її суть – доставка вантажів кількох клієнтів шляхом консолідації. Враховуються різні напрямки, одержувачі, товарне сусідство та температурні режими. Додаткова перевага – збалансована тарифна сітка.

Клієнт платить не за окремий автомобіль, а за кількість палет, прийнятих до перевезення (щонайменше за одну).

Доставка збірних вантажів територією України в різних температурних режимах є одним з основних видів діяльності компанії «Рабен Україна». При цьому чітко дотримуються обумовлені терміни доставок (24-48 годин) та надаються додаткові послуги: повернення палет та документів, розкладка коробів. Вантажі консолідуються на платформі MyRaben, далі за допомогою оптимальної кількості транспорту вони відправляються за призначенням. У підсумку – ефективне планування ресурсів і скорочення витрат.

Компанія давно використовує паливний калькулятор. З його допомогою клієнти можуть бачити, як зі зниженням вартості пального зменшуються і тарифи на перевезення.

Скажімо, коли ціна на паливо знизилась на 25%, тарифи на перевезення зменшилися більш ніж на 10% навіть за заздалегідь підписаними контрактами.

 

Паливний калькулятор автоматично корегує тарифи на вантажні перевезення, що виконуються компанією «Рабен Україна», тому клієнтам не потрібно щоразу звертатися з цього приводу до офісу компанії. 

Підрозділи «Рабен Україна» розташовані у більшості великих міст країни. Щороку оновлюється 10% власного парку автомобілів. На тлі збільшення обсягів продажів розширюється і партнерська мережа зовнішніх перевізників.

У разі непередбачуваних ситуацій, пов’язаних із передачею товару на ту чи іншу точку, – компанія має склади для тимчасового та довгострокового зберігання товарів (смт Велика Димерка, Київська область; міста – Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Рівне, Хмельницький).

Здійснюється обслуговування збірних вантажів і на міжнародних маршрутах. З будь-якої точки Європи можна доставити навіть дві-три палети, що актуально для багатьох клієнтів. Торік «Рабен Україна» посилила напрямок міжнародних перевезень, збільшивши перевезення вантажів, включаючи збірні, на напрямку Польща-Україна у 4 рази.

Митно-брокерське обслуговування здійснюється у Києві і Львові силами брокерського відділу компанії. Клієнти також можуть використовувати митний склад у Києві.

Довідково: «Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. У компанії працює 500 співробітників. В користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони), автопарк – 600 автомобілів.

З питань співпраці звертайтесь:

Максим Фесенко Регіональний менеджер з продажу Західного регіону: +38 067 214 83 53

Деталі на сайті «Рабен Україна»

*на правах реклами

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень