Коли і за скільки: з Рівного стартують польоти до Єгипту

Туроператор має плани літати безперервно впродовж року

Наступної суботи з аеропорту Рівного стартують польоти до Єгипту.

Свою чартерну програму сьогодні презентував туроператор «Join Up». Польоти з 23 березня щосуботи забезпечуватиме авіакомпанія «Буковина», говорить начальник відділу розвитку компанії-туроператора Антон Савченко:

- Це літаки MD, в принципі, у хорошому стані. Ми плануємо пролітати усе літо і також є плани перейти у зиму. Тобто, планів переривати польотну програму у нас немає.

 

З аеропорту «Рівне» літатиме MD-83 1999-го і 1996-го років випуску. Це літаки з хорошим обслуговуванням, з новим салоном, «Буковина» замінила там крісла на «сліми». І я думаю, що туристам дуже подобається.  

Кожне судно розраховане на 172 крісла. Ще один літак постійно перебуватиме на летовищі для страховки.

Сьогодні в облдержадміністрації співпрацю між туроператором, Рівненською ОДА та аеропортом закріпили меморандумом. 

Туроператор «Join Up» стверджує, що у міжсезоння компанія попрацювала над тим, аби не допустити затримок літаків та інших незручностей, з якими стикалися туристи з усієї України торік.

Про заповненість літака на перший виліт туроператор говорить неохоче, зазначивши, що кількість пасажирів така, що дозволяє здійснити перший цього року рейс до Шарм-ель-Шейху. Саме Єгипет, за даними «Join Up», обирають більшість рівнян для відпочинку.

На сайті «Join Up» тур до Єгипту коштує близько 17 тисяч гривень за двох на сім ночей. 

Натисніть на фото для збільшення

Турфірми в Інтернеті пропонують путівки від 654 доларів за двох на 7 ночей, 14 ночей у Єгипті з Рівного коштують від 1 100 доларів за двох.

Між тим, уже до старту першого рейсу в рівненському аеропорту може запрацювати duty free, говорить директор летовища Ігор Насинюк:

- Завтра приїжджає директор Duty Free – Україна, і ми маємо переговорити, за який час вони поставлять свої стелажі.

 

Договір підписали ще перед Новим роком. Ми їм дали всі умови для того, щоб вони далі працювали. Я думаю, що навіть на перший рейс вони можуть вже працювати.

Стосовно рейсів до Туреччини з Рівного, туроператор «Join Up» ще не може сказати, чи запустять цей напрямок, бо нині компанія поки аналізує ринок.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень