Коли закінчиться війна в Україні: Експерт озвучив можливі терміни

Швидкої перемоги не буде

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що до кінця 2023 року не варто чекати завершення війни з росією. У 2024 році можливо почнеться завершальний етап, однак і тоді війна не закінчиться. Втім, кордони будуть такими, які визначили у 1991 році.

Експерт додав, що існує варіант раптового завершення війни, що може бути пов'язано з тим, що росіянам доведеться тікати з Криму. У цьому випадку не буде сенсу тримати позиції в Донецькій і Луганській областях.

Фронт – це різні плацдарми. Наприклад, якщо ми зараз звільняємо Токмак, то 90% ймовірності, що в окупантів у Запорізькій області посиплеться на фронті, то аналогічною ситуація буде і на Лівобережжі Херсонської області. А останнє дасть ЗСУ можливість вийти до тимчасово окупованого Криму, це може статися навіть до кінця 2023 року.

 

Якщо таке станеться, то у 2024 році почнеться сценарій звільнення Криму, він буде довгим, це факт, але якщо це звільнення відбудеться, це може стати каталізатором для більш швидкого звільнення Луганської області та Донбасу. Може бути така послідовність, – зауважив Олександр Коваленко.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень