Чекати не рік і не два: астролог розповів, коли в Україні закінчиться війна

І чого чекати після перемоги

Ясновидець Валерій Шатилович визначив, що російсько-українська війна повинна закінчитися у 2024 році.

Про це він сказав на каналі «Мій світ».

За передбаченнями ясновидця, активні бойові дії в Україні припиняться вже у поточному році, але ЗСУ вийдуть на кордони країни 1991 року лише 2024-го.

Водночас Шатилович вважає, що тимчасово окупований півострів Крим буде звільнено не військовим, а «дипломатичним» шляхом.

- Шанси будуть набагато більші, що буде вихід на кордони 1991 року. Ось цю територію - Донецьк, Луганськ, Запорізька область – Україна може і в цьому році повернути.

 

Питання з Кримом буде тривалим. Саме Крим треба буде повертати не військовим чином. Не зайшли і забрали. З ним треба буде домовлятися, а це займе час, - сказав Валерій Шатилович.

Проте він переконаний, що «привид» війни ще до 2026 року переслідуватиме українців, адже на деяких територіях не припинятимуться збройні конфлікти навіть після офіційної перемоги Києва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень