Коли закінчиться війна: Арестович зробив новий прогноз

Країна-агресорка хоче переговорів

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що швидко перемогти у війні Україні не вдасться. Про це він повідомив в інтерв'ю Гордону

Якщо мова йде про повну деокупацію території, то, на думку Арестовича, бойові дії можуть продовжитися до наступного літа.

- Коли воює армія покоління 5+ і 3-, як американська та іракська – це буває швидко. Але ми пам'ятаємо, що було після війни – ще 15 років громадянської війни. А коли воює 3 і 3, як наша з російською... Там же смішно було, армія Росії 3+ покоління наступало на 3- українську. Тепер все помінялося місцями: вони на Т-62, а ми з HIMARS, радарами і т.д.

 

Я бачу цю історію, ще як мінімум до Нового року, до того, як зламається тренд війни й ми їх почнемо лупити. Але коли ми їх почнемо лупити – ще питання, скільки будемо лупити, на що вони підуть заради цього, чи будуть 100 тисяч корейських добровольців, умовно кажучи...

 

Центральне питання всієї цієї історії, на яке поки складно відповісти – як поведеться військово-політичне керівництво рф, коли вони, мабуть, зримо і зрозуміло навіть для росіян почнуть програвати, – пояснив Олексій Арестович.

Між тим радник Офісу президента зауважив, що зараз росія хоче переговорів та робить усе, щоб Україна на них погодилася.

Країна-агресорка хоче, аби Україна не вступала в НАТО, вони хочуть забрати Крим і Донбас. При цьому Херсон рф готова віддати.

- Херсон вони готові віддати, я впевнений на 100%. Ну і зняти санкції вони дуже хочуть. Зніміть санкції, щоб ми підготувалися і напали на вас через років 5-6 знову, добре підготувавшись.

 

Як стверджує Олексій Арестович, чинний президент ніколи не піде на такі умови росії.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень