На кордоні Рівненщини та Волині білоруси збільшують кількість ППО: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ

Однак ознак планів нападу немає

Триває 166 доба героїчного протистояння України російському воєнному вторгненню. У Генштабі повідомили ситуацію на фронті. Йдеться і про останні новини Рівненщини - зокрема про те, що біля кордону з Рівненщиною білоруси збільшують кількість ППО.

Зведення Генштабу

На Волинському та Поліському напрямках у положенні та діях противника без суттєвих змін. Відзначається нарощування системи протиповітряної оборони.

На Харківському напрямку ворог здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. Обстріляв цивільну інфраструктуру в районах 12 населених пунктів.

Пустив в дію авіацію неподалік Бахмута, Яковлівки та Зайцевого. Ворог продовжує ведення розвідки, не жаліючи особового складу. Розвідувальні групи противника були виявлені та знешкоджені в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут та Яковлівка.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник продовжує обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах 11 населених пунктів. Українські воїни зустріли окупантів точним вогнем та відкинули назад.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противника продовжують зосереджуватися на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ. Ворог активно веде розвідку БпЛА.

Втрати російських окупантів

Українські воїни стійко тримають оборону, завдають ворогу втрат та готові до будь-яких змін у оперативній обстановці.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо!

До слова, сьогодні наші ЗСУ ракетами Himars знищили понад 100 окупантів у Мелітополі та знову завдали удару по Антонівському мосту у Херсоні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень