Коли вакцина від коронавірусу з'явиться у вільному продажу в Україні

Перспективи поки невтішні

Вакцина від коронавірусу в найближчій перспективі не з'явиться в Україні у вільному продажу, такі постачання можливі не раніше листопада. Про це розповів в ефірі Україна24  голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія.

Будь-яка комерційна компанія, яка знайшла, де за комерційною ціною закупити вакцину, за 48 годин отримає всі документи від МОЗ для того, щоб почати продавати у вільному продажу, у своїх клініках, це я говорю з екрана телевізора. 

 

Проблема в іншому, що бігає купа всіляких аферистів і шахраїв, які розповідають, що «через тиждень постачання, за 30 євро, купуйте вакцину». А далі виявляється, що вони просять передоплату і зникають.

 

Pfizer офіційно заявив: якщо ви почуєте про будь-яке комерційне постачання до листопада цього року, то це фейк. Всі замовлення до листопада - державні замовлення, - зазначив Арахамія.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень