Коли та о котрій фінал ЧС-2022: час початку

У фіналі Чемпіонату світу-2022 національна команда Аргентини протистоятиме збірній Франції

На чемпіонаті світу з футболу в Катарі ось-ось визначиться володар трофея. Як і очікувалося, чудовий шанс вписати своє ім'я в історію нарівні з Дієго Марадоною отримав Ліонель Мессі, який разом з Аргентиною потрапив до фіналу.

Суперником його команди стала Франція.

КОЛИ ФІНАЛ ЧС-2022: ДАТА ТА МІСЦЕ

Головний матч змагань відбудеться у Лусаїлі на стадіоні «Лусаїл Айконік», який вміщує 80 тисяч глядачів. Днем матчу визначили неділю, 18 грудня.

О КОТРІЙ ФІНАЛ ЧС-2022: ЧАС ПОЧАТКУ

За традицією, вирішальна битва мундіалю -  єдина в ігровий день. Поєдинок у Катарі розпочнеться о 17:00 за київським часом. 

ДЕ ДИВИТИСЯ ФІНАЛ ЧС-2022: НА ЯКОМУ КАНАЛІ

Українські любителі футболу матимуть змогу побачити гру на стрімінговому каналі «Футбол 1» відеоплатформи Megogo. Крім того, пряма трансляція поєдинку буде доступна на регіональних каналах «Суспільного» та на сайті «Суспільне Спорт».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень