«Коли на трон зійде восьмий»: що казала Ванга про закінчення війни в Україні?

Прогноз ясновидиці

Болгарська ясновидиця Ванга передбачила війну в Україні, яка, за її словами, триватиме близько двох років.

Про це пише УНІАН.

Передбачення Ванги складно розтлумачити, однак віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, а закінчиться вона тоді, «коли на трон зійде восьмий».

Більш детальних пояснень цьому немає, тому незрозуміло, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі фахівці припускають, що це може бути восьмий за рахунком президент України.

Інші стверджують, що сприймати пророцтва Ванги буквально не варто, адже багато з того, про що вона казала, збувалося лише побічно. Відповідно, немає жодних гарантій, що війну зможе зупинити саме глава якоїсь держави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень