Коли і на скільки підвищать зарплату вчителям

Уряд обіцяє плюс 30%

Фото ілюстративне

Кабінет міністрів обіцяє підвищити мінімальну заробітну плату вчителів до рівня середньої зарплати в Україні. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Освіта і наука», - пише УНІАН.

Цього року ми збільшимо заробітні плати вчителів на 30%. Але, звичайно, наша мета - це не менше ніж середня зарплата в країні повинна складати мінімальний базис для вчителів, - сказав він.

Нагадаємо, після прийняття Державного бюджету на 2021 рік міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що згідно з «бюджетом можливостей», працівникам освіти буде підвищено зарплати на 26%, медикам – на 30%.

А міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет заявив, що протягом 2021 року зарплати педагогів у порівнянні з серпнем 2020 року зростуть майже на 30%.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень