Коли чекати нового масованого ракетного удару: у ЗСУ назвали орієнтовну дату

Українські військові готові до будь-якого сценарію

Російські окупанти можуть здійснити черговий масований ракетний удар по Україні.  Новою датою для обстрілу може стати 7 січня, коли частина українців святкуватиме Різдво. Однак точно цього знати не може ніхто, окрім російського керівництва.

Враховуючи, що росіяни не пропустили можливості запустити ракети та безпілотники містами нашої країни напередодні Нового року, не виключено, що вони повторять обстріл і на наступне свято.

Проте українські військові готові до будь-якого сценарію. Про це в ефірі 24 каналу повідомив представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

- Ви ж бачите, що три дні поспіль йдуть атаки. Як вони собі там спланували, поки ми не знаємо, а люди готові. Нам потрібно просто готуватися до цього і тримати порох сухим, як кажуть, ракети, щоб були заряджені, а люди готові, — підкреслив Гнат.

Він також зазначив, що наші захисники будуть відбивати всі загрози з боку російських окупантів.

- Питання йде про їхнє виживання — не про наше, а про їхнє. Ми будемо готуватися, відбивати всі загрози, які летять. Вірте в наші Збройні сили, — додав він.

Джерело: Телеграф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень