Коли буде розмітка на дорогах Рівного

Відповідь надала влада міста

Фото ілюстративне (з сайту ДОР-ЮА)

Розмітка на дорогах Рівного - не як у Європі. Там вона довго тримається, а як тільки почала стиратися - наступного ж дня її поновили. Адже розуміють, що від цього залежить безпека руху. 

А ось у Рівному розмітка дуже швидко стирається. Може, тому, що наносять її переважно восени, десь перед випадінням снігу. Ось і цього року вже 5 місяців минуло, а розмітки на дорогах міста майже ніде нема. 

Коли ж буде розмітка на дорогах? Ми поставили це питання начальнику департаменту інфраструктури Руслану Гудимі:

Розмітку будемо наносити на відремонтовані дороги, щоб не було так, що спочатку зробили розмітку, а потім на ній робимо ремонт.

 

Ми 2 роки були обмежені законом на виконання ремонтів доріг. А зараз нам дещо розв'язали руки. Тож у Рівному вже ремонтують дороги. Це на вулицях Данила Галицького, Червонія (колишня Гагаріна), Кулика і Гудачека (колишня Макарова).

 

Вкладання асфальту - це не 1-2 дні роботи. Тому не можу сказати, коли ці роботи зможуть завершити і почати наносити розмітку. 

 

На питання, чому ремонти не можна було розпочати раніше, відразу після сходження снігу, Руслан Гудима відповідає так:

Десь треба було тендери провести, десь підрядника для виконання робіт знайти. Але найголовніше: не було теплої погоди. Тож ми могли лише частково латати ями з використанням технології вкладання холодного асфальту.

 

А для вкладання гарячого асфальту потрібно було дочекатися температури вищої за +10 градусів. Бо так передбачено будівельними нормами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень