Колектив санаторію «Червона Калина», що на Рівненщині, передав бійцям ЗСУ дрони та іншу допомогу

І роблять це не вперше

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресреліз оздоровчого закладу. Там йдеться, що це не перша допомога військовими від дирекції та колективу «Червоної Калини»

Проте, цього разу ініціатором збору допомоги нашим Захисникам стала 85-річна Ганна Ждань - відома майстриня з декоративного мистецтва, яка до війни проживала у Мелітополі. Наразі, пані Ганна знаходиться у «Червоній Калині» Сама ж, Ганна Ульянівна родом із села Рясники Гощансткого району Рівненської області. І коли місто окупували російські загарбники - жінка повернулася на батьківщину.

Наша сім’я та рідні щодня переживають за хлопців та дівчат, які звільняють землю від російських окупантів. І я кожен день думаю, щоб скоріше звільнили Мелітополь, бо я там живу. Щоб скоріше повернутися додому. І я вдячна, що колектив «Червоної Калини» миттєво відгукнувся та долучився до доброї справи. Хочу, щоб та допомога була на користь воїнам, аби мали більшу силу звільнити Мелітополь, - розповіла Ганна Ульянівна.

Допомога для військових, на передову формувалася виключна за запитом нагальних потреб. Керівники та співробітники санаторію звернулися до військових та сформували перелік потреб воїнів на передовій. Після чого увагу було зосереджено на придбанні FPN-дронів та інших потребах, серед яких: планшети, тактичне спорядження, зарядні станції, медикаменти та харчі.

Директорка санаторію Олена Попова зазначила:

Допомога на Мелітопольський напрямок - це планшети, дрони та харчі. А також зарядна станція. До цього було перерахування коштів. «Червона калина» системно підтримує ЗСУ. Це відбувається з грудня 2022 року, коли санаторій отримав ключового інвестора - міжнародну біореноваційну медичну компанію AREGY GROUP. І така допомога ЗСУ від «Червоної калини» лише зростатиме. Наш колектив активно підтримує військових, адже, завдяки ЗСУ ми маємо змогу працювати. 

Окрім військової допомоги, Ганна Ждань вишила бійцям «на нулі» рушник-оберіг.

Рушничок вишила, щоб він був як оберіг воїнам. Мій рушничок їм допоможе, тут їм благословення на все, щоб мали силу та здоров’я все відвоювати. Я вірю, що цей оберіг вбереже й захистить наших бійців від російських куль і снарядів та супроводить до перемоги. Щоб наша Україна була незалежна, самостійна і щаслива, - сказала Ганна Ульянівна.

Нагадаємо, у грудні 2022 року санаторій «Червона Калина» у Рівненській області отримав нового ключового інвестора. Ним стала Міжнародна біореноваційна медична компанія Aregy Group.

Варто зазначити, що 2023 році компанія представила Програму реновації та розвитку об'єкта («Червоної калини») як біореноваційного курорту Рівненського регіону. Планується, що інвестиції на реконструкцію підприємства складуть понад $20 млн. А сам заклад у результаті свого розвитку забезпечить надходжень до державного бюджету близько 30 млн грн та надасть додатково понад 200 робочих місць для розвитку регіону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень