У реконструкцію санаторію «Червона калина» вкладуть 20 мільйонів доларів

На такі інвестиції готова компанія AREGY GROUP

Компанія AREGY GROUP, яка у грудні 2022 року стала ключовим інвестором санаторію «Червона Калина» у Рівненській області, розробила Програму реновації та розвитку об'єкта як біореноваційного курорту Рівненщини. Інвестиції на реконструкцію підприємства складуть понад 20 млн доларів, повідомляє РБК-Україна.

Після оновлення у санаторії відкриють понад 200 робочих місць, що дасть близько 30 млн грн наповнення державного бюджету.

Ще буквально пів року тому санаторій «Червона Калина» був на межі занепаду. Тяжкий зимовий період під час війни поставив під загрозу «виживання» об'єкту та близько 120 осіб персоналу.

 

У грудні 2022 року міжнародна біореноваційна медична компанія AREGY GROUP, стала стратегічним інвестором нашого підприємства і буквально з перших місяців санаторій отримав близько 7 млн грн інвестицій на забезпечення життєдіяльності об'єкта, погашення заборгованостей, виконання своїх зобов'язань перед державою, забезпечення виплат співробітниками, що було дуже важливо в тих умовах, у яких зараз знаходиться вся Україна, для підтримки робочого стану підприємства та опори для соціальної стабільності, - розповіла директор санаторію Олена Попова.

За її словами, у санаторії вже працює група кризових менеджерів та впроваджують нові технології управління. Близько 0,5 млн грн інвестицій виділено на повну автоматизацію всіх бізнес-процесів для ефективного та прозорого ведення господарської діяльності та підвищення якості сервісу для гостей.

До кінця цього року заплановано оновлення матеріально-технічної бази санаторію та проведення часткових ремонтів, на що передбачено близько 10 млн грн.

Особлива увага приділяється також медичному сектору підприємства. Заплановано оновлення і закупка нового медичного обладнання для розширення асортименту медичних послуг, що відповідатимуть задачам реабілітації військових та цивільних осіб, а також сучасним методикам і програмам лікування та оздоровлення. Планується закупівля УЗД-комплексу для ефективної діагностики, та безплатних послуг місцевому населенню, - розповіла Попова.

Чекають оновлення і на зону громадського харчування. Її облаштують з урахуванням принципів здорового та збалансованого харчування, на основі індивідуального підходу фахівців-нутриціологів до показників кожного гостя.

Чи не вперше тут пропонуватимуть оздоровлення усієї родини, зокрема, дітей. Впроваджуються нові послуги для дозвілля та забезпечення всіх потреб, що відповідають принципам та філософії Здорового способу життя.

Олена Попова розповідає, що близько 1 млн грн складуть інвестиції в формування зони розвитку дітей і близько 30 млн грн на запуск Навчального центру, на базі санаторію. У центрі проводитимуть курси підвищення кваліфікації внутрішніх та зовнішніх кадрів, а також впровадять безплатне навчання англійської мові дітей з залученням іноземних фахівців.

Санаторій «Червона Калина» має колосальний потенціал для розвитку медичного, оздоровчого та біореноваційного напрямку в Україні. Його ресурси, при належному інвестуванні в реновації та сучасні методики, дозволяють вивести поняття оздоровлення на новий сучасний європейський рівень.

 

Завдяки небайдужості AREGY Group, яка має українське, зокрема, рівненське коріння, маємо для цього всі шанси. Така підтримка особливо важлива у цей складний для України час, - зазначила директор санаторію.

Санаторій уклав масштабний державний контракт за яким надають допомогу державі під час воєнного стану, його утримують коштом акціонерів компанії.

AREGY GROUP не тільки підіймає наше підприємство і скеровує кошти в українську економіку, але і попри великі збитки від втрачених активів на окупованій території, допомагає коштами й гуманітарними постачаннями ЗСУ та мобілізованим.

 

Це фінансують акціонери компанії та міжнародні фонди та інвестори, зацікавлені у розвитку держави, - резюмувала вона.

*

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень