«Говори код сейфа!», - орк вимагав від жінки «код» мультиварки: думав, це СЕЙФ (ВІДЕО)

Й дико «ухтикав», дивлячись на шафу-купе

Не перестає дивувати рівень якоїсь загальної бідності росіян у порівнянні навіть з мешканцями українських сіл. «Про це вже можна складати анекдоти і куплети», - каже зі сміхом українська жінка – мешканка Херсонщини.

На камеру вона розповіла, як до неї вдерся до хати окупант з автоматом.

«Худе таке, нещасне, заникане», - каже жінка, - але з автоматом. Спочатку цей горе-вояк неабияк здивувався зустрічі з шафою-купе, з її розсувними дверцятами, які ще й самі закривались. Усе вигукував: Ух ти!... Ух ти!...».

Зайшовши ж до кухні, цей очманілий від побаченого чмобік почав погрожувати автоматом і кричати: «Скажитє код! Код скажи! Сєйфа».

Жінка спочатку не могла зрозуміти, про що він, потім побачила, що орк дивиться на мультиварку, думаючи, що це сейф. Ледве пояснила йому, що й до чого.

Жінка каже, що за такими історіями вже можна складати анекдоти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень