Кліщі і мошки відразу втечуть з вашої ділянки, якщо посадите ці рослини

Природний захист від надокучливих шкідників

На городах і в садах комахи приносять багато шкоди. І якщо колорадські жуки та попелиця полюють лише на ваші рослини, то кліщі небезпечні ще й для тварин і людей. І вони дуже люблять тінисті місця, де багато вологи. 

Найбезпечніший період - з кінця квітня до середини липня.

Врятуватися від кліщів можна, насадивши у себе на ділянці певні рослини. Про них і поговоримо далі.

Квасоля

Ця рослина прекрасно справляється із захистом ділянки від різних комах. Лімська квасоля чудово відлякує як комарів, так і мошок разом з кліщами.

Полин

Корисна рослина, що має гострий запах. Полин відлякує не лише кліщів, а й більшість городніх шкідників. А ще поруч із ним ніколи не буде бліх.

Гвоздика

Запах гвоздики здатний відлякати кліщів від вашої ділянки надовго - вони його просто не переносять. А ще гвоздика врятує ваші рослини від багатьох інших шкідників.

Герань

Ця рослина надійно захистить від кліщів, комарів і мошок. Невибаглива квітка приживеться на будь-якій ділянці, а користь принесе величезну.

Чорнобривці

У цих квіточок дуже стійкий і приємний аромат, однак кліщів і багатьох інших комах він, на щастя, так не тішить. Вони покинуть вашу ділянку буквально за 5 хв.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень