Благодійники «ПриватБанку» подарували рівненській лікарні дороге обладнання (ФОТО)

Медзаклад потребував цієї апаратури

Рівненська обласна клінічна лікарня

Нещодавно Рівненська обласна лікарня отримала у подарунок нове дороге обладнання - наркозно-дихальний апарат LEON, а також насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus. Незамінну у роботі апаратуру на суму 1,8 млн грн на баланс медичного закладу передав благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!».

Саме цього обладнання медзаклад потребував уже давно, утім через його ціну, не міг собі дозволити, зазначив головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні Іван Зима:

Апарат LEON - це сучасна станція, яка дозволяє проводити анестезію на дуже якісному рівні. Це дорогий апарат експертного класу, про який ми давно мріяли, але не могли собі дозволити. А тепер, завдяки фонду «ПриватБанку», наркозно-дихальний апарат LEON і насос шприцевий інфузійний допомагатимуть нашим лікарям рятувати здоров’я пацієнтів. Насамперед, маленьких пацієнтів опікового центру обласної лікарні.

На фото - подарований медзакладу наркозно-дихальний апарат LEON

Допомагати - просто, коли навколо добрих справ об’єднуються тисячі небайдужих українців, впевнений директор Північно-Західного регіонального управління «ПриватБанку» Юрій Войтенко:

Мені надзвичайно приємно, що серед клієнтів «ПриватБанку» є багато людей з чуйними серцями. Понад мільйон українців стали меценатами фонду і кожен подарунок медзакладам, кожна допомога у рамках програм фонду, стає можливою саме завдяки небайдужим людям, які роблять благодійні внески, аби допомагати іншим.

 

Вже багато років поспіль фонд допомагає дитячим будинкам, медичним закладам, пораненим військовим і постраждалим у техногенних та природних катаклізмах. Рівненська обласна лікарня отримала подарунок від фонду в рамках програми «Заради життя», яка спрямована на допомогу дітям, у тому числі й хворим на рак.

На фото - подарований лікарні насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus

Додамо, що всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» працює в Україні з 2011 року. За цей час у рамках різних програм фонд надав уже понад 100 млн грн благодійної допомоги.

Долучитися до цих програми і перерахувати благодійні внески можуть усі охочі - на сайті фонду blago.pb.ua, у банкоматах і терміналах самообслуговування банку, а також за допомогою додатку «Приват24».

Всі операції в рамках благодійних програм «ПриватБанк» здійснює без комісій і надалі забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею і доставкою обладнання. Кожен клієнт отримує звіт про використання благодійних коштів. Крім того, він може отримати й повну інформацію про використання благодійних внесків - на сайті blago.pb.ua.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень