«Зелений упир» не відпускав людину з боргового гачка у м. Рівне

Через шість копійок

Ще у 2007 році чоловік узяв майже 75 тисяч доларів кредиту на житло. 25 тисяч доларів додатково становили страхові платежі.

Пізніше курс іноземної валюти зріс у рази, тож через 9 років позичальник склав з «ПриватБанком» нову угоду про зміну валюти кредиту і залишок боргу становив трохи більше мільйона гривень.

 

Рівнянин сплатив необхідну суму у повному обсязі.

Однак після погашення заборгованості фінансова умова не видавала довідки про закриття кредиту, каже прес-секретар Рівненського апеляційного суду Олена Кузьменко:

Рівнянин сплатив банку кредит в повному обсязі і у визначений угодою строк. Потім неодноразово звертався до установи про надання довідки про закриття кредиту.

 

Оскільки банк ігнорував припинення правовідношення за Кредитним договором, чоловік подав позов до Рівненського міського суду, який повністю задовольнив вимоги позивача.

 

Однак, фінансова установа оскаржила рішення в апеляційному порядку. Мовляв, позичальнику необхідно відмовити у позові, бо той не доплатив 6 копійок.

Тож апеляційну скаргу «ПриватБанку» відхилили, а рішення місцевого суду залишили без змін.

Прикметним у цій ситуації є інше - нещодавно «Приватбанк» став державним, тож за спробу відсудити у позичальника шість копійок банк сплатив майже 2 тисячі гривень судового збору.

А це — кошти платників податків.

У соцмережах користувачі обурені діяльності цього банку, мовляв установа маніпулює. І у цій ситуації, скоріш за все, договір не закривали, бо не хотіли відпускати платоспроможного клієнта.

Дехто навіть називає банк "упирем", бо висмоктує у людей останнє.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень