Класний лайфхак, щоб швидко і без зусиль очистити решітку після приготування на мангалі

Збережіть собі цю інформацію

М’ясо, яке готують на грилі чи на решітці, стає окрасою пікніка. Проте мити ці предмети потім є непростим завданням. Втім, є певні хитрощі.

Замочити у воді

Те, що прилипло або пригоріло, з легкістю відмиється, якщо замочити у воді, додавши туди трохи мийного засобу для посуду. Однак для реалізації цього способу потрібно багато часу.

Автопаста

Автомобілісти знають, що в автопасті є частинки піску, які діють як абразив. Якщо це не зашкодить вашому покриттю, то можете сміливо використовувати цей варіант. Але пам’ятайте – доведеться попрацювати руками, адже навіть після пасти відтерти пригоріле на мангалі не так вже й просто.

Незвичайний спосіб

Найпростіший варіант виглядає так: вам знадобиться звичайний поліетиленовий пакет хорошої щільності, у якому поміститься решітка. Далі наливаємо в нього кілька столових ложок мийного засобу за типом Фейрі, трохи води й починаємо пакет розтирати, таким чином, щоб засіб рівномірно розподілилася по всій поверхні пакета. Потім цей пакунок треба лишити на 12 годин і промити під проточною водою.

Такий тип очищення підійде для решіток з різним покриттям. А також цей варіант допомагає позбутися запахів риби, м’яса та інших продуктів, які ви готували на вогні під час свого відпочинку.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень