

Це може стати вашою коронною стравою
Стейк – страва, яка стане родзинкою на вашому столі. Для страви треба брати якісне м’ясо з туші тварини поперек волокон. Стейк зі свинини на сковороді має багатий аромат і чудовий смак, перетворюючи звичайну вечерю у святкову.
Головне у приготуванні стейка – правильний вибір м'яса. Не беріть свіже парне м'ясо або м'ясо глибокої заморозки. Наріжте м’ясо товщиною 3 см.
Посоліть стейки щедро з кожної сторони, додайте перець та улюблені приправи до м’яса. Після цього поплескайте шматочки м’яса долонями, аби прянощі глибше проникли у стейки. Перекладіть їх у миску і залийте соєвим соусом. Залиште цю заготовку у холодильнику на кілька годин.
Коли м'ясо добре настоялося, відіжміть його, обмажте олією, та покладіть на розігріту сковороду або гриль. Смажимо стейки на максимальному вогні, перевертаючи лопаткою з обох сторін 2 хвилини, щоб утворилася скоринка, яка перешкоджає витіканню соку - саме тому стейки виходять соковитими.
Після попереднього обжарювання дожарюємо їх на середньому вогні від 3 до 6 хвилин на кожній стороні.
Джерело: cookery
Радіо Трек: НОВИНИ
Українці з малою пенсією будуть отримувати доплати: хто може розраховувати на гроші
3 предмети, які не пускають нечисту силу в дім: народні прикмети
51-річний Винник показав свого єдиного спадкоємця від Таюне (ФОТО)
Дізнайтеся за своїм прізвищем, в якому куточку України взяв початок ваш рід
Щастя битиме ключем: 3 знаки Зодіаку, які до кінця березня спіймають удачу за хвіст
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415