«Клан Сопрано» повертається

У культового серіалу з’явиться повнометражний приквел

Алан Тейлор, режисер фільмів «Тор 2» і «Термінатор: Генезис», визначився зі своїм новим проектом. Він зніме кримінальну драму «Безліч святих Ньюарка», приквел знаменитого серіалу «Клан Сопрано».

Дія стрічки розгортатиметься в 1960-их роках в місті Ньюарку, штат Нью-Джерсі, в якому після різкого збільшення темношкірого населення почалися жорстокі сутички афроамериканців з італійцями. Творці обіцяють, що в приквелі ми побачимо деяких персонажів з оригінального серіалу.

Багатосерійний фільм про Тоні Сопрано вперше показали на каналі HBO в 1999 році, історія впливового мафіозі і його сім'ї відразу ж завоювала увагу глядачів. За шість сезонів телешоу не раз ставало переможцем престижних премій, в тому числі «Золотого глобуса» і «Еммі».


Додамо, що Алан Тейлор має великий досвід роботи з телепроектами, за його плечима зйомки «Гри престолів», «Сексу і міста» і навіть декількох епізодів «Клану Сопрано».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень