Netflix зніме рімейк «Друзів»

Все почалося з фейкового трейлера

Нещодавно в мережі з'явився трейлер повнометражного фільму за мотивами найпопулярнішого серіалу 90-х, проте шанувальники «Друзів» швидко зрозуміли, що все це лише якісно змонтований ролик з улюбленими акторами і ніякого кінопроекту не існує. Ось це відео:

 

 

Звичайно, в Інтернеті одразу почалися бурхливі обговорення: багато фанатів буквально вимагали, щоб фільм все-таки зняли, і на це звернула увагу компанія Netflix – найпопулярніша студія з виробництва серіалів.

Тепер же з'явилася інформація про те, що продюсери збираються об'єднати старих добрих «Друзів» через 20 років і зняти рімейк серіалу. Джерела повідомляють, що Дженніфер Еністон, Кортні Кокс і Меттью Перрі вже дали згоду (хоча неодноразово самі актори переконували шанувальників у тому, що у проекту не буде продовження), інші ж зірки поки обмірковують пропозицію.

Безперечно, проект матиме успіх. До того ж, продюсери хочуть ввести в серіал нових персонажів - наприклад, дітей головних героїв. Однак цю ідею багато хто сприйняв без особливого захвату - все-таки ніякий рімейк не зрівняється з оригіналом, впевнені деякі фанати.

Поки поки ні актори, ні Netflix офіційно не заявляли про новий проект, але шанси на відродження «Друзів» досить високі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень