Китай впровадив жорсткі обмеження на онлайн-ігри для дітей

Відтепер - тільки три години на тиждень

У Китаї заборонили особам до 18 років грати в онлайн-ігри понад три години на тиждень. Це жорстке обмеження часу на онлайн-дозвілля викликане зростанням залежності від ігор. Раніше у Китаї це називали «духовним опіумом», пояснює REUTERS.

Нові правила опублікували у понеділок, і це доволі серйозний крок Пекіна до посилення контролю над своїм суспільством та ключовим сектором економіки.

Обмеження стосуються будь-яких гаджетів – комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, телефонів чи ігрових консолей.

Видання вважає це сильним ударом для світової ігрової індустрії, яка обслуговує мільйони молодих гравців на найбільш прибутковому ринку світу.

Тож наразі особи до 18 років можуть грати в онлайн-ігри тільки по годині в день з 20:00 до 21:00 у п’ятницю, суботу та неділю, а також у святкові дні, але у ці ж години.

Компанії, що надають послуги супроводу онлайн ігор обов’язково мають перевіряти справжній вік особи, що користується обліковим записом у грі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень