Кисневий порошок на всі випадки життя: як ним правильно користуватися, щоб отримати 100% ефективності

Цей засіб з’явився досить нещодавно

Розробники засобів для прання постійно удосконалюють засоби для чищення та прибирання. Вони придумують нові формули і активні речовини, які видаляють бруд і вибілюють речі. Одним із таких засобів є кисневий порошок. Він виготовлений із перкарбонату натрію, екологічний та безпечний для людини, розчиняється у гарячій воді.

Його використовують для видалення складних плям на одязі та для очищення кухонних поверхонь.

Господині використовують кисневий порошок для прання, видалення плям, миття посуду, дезінфекції унітазів та для миття кухонних поверхонь.

Як користуватися кисневим порошком

Господині спочатку використовували кисневий порошок лише для прання, а тепер застосовують для різних цілей. Найчастіше його купують для відбілювання речей і видалення плям з одягу. Порошок чудово підходить для ручного чи механічного прання у пральній машинці.

Щоб позбутися сильних плям на одязі, у пральну машинку треба додати 3 ложки кисневого порошку у спеціальний відсік.

Для ручного прання вистачить 1 – 2 ложки засобу разом з пральним порошком. Засоби треба розвести у гарячій воді та залишити речі на кілька годин. Після цього вбрання треба випрати, як зазвичай.

Щоб вивести забруднення, кисневий порошок треба нанести на забруднену ділянку та залити гарячою водою. Одяг залишіть на кілька годин, а тоді промийте під проточною водою та виперіть у пральній машинці.

Кисневий порошок здатен чудово впоратися із плямами від зеленки, йоду, крові, смоли, слідів трави чи навіть олії. А от на білих речах він прибирає сірі чи жовті сліди.

Важливо пам’ятати, що ефект від кисневого порошку можна отримати лише тоді, коли його розвести в гарячій воді. Його дія починає активізовуватися від 40°C, а забруднення виводяться при температурі 60 – 95°C.

Також кисневий порошок підходить для миття плит і кухонних поверхонь, видалення пригорілої їжі, миття холодильників та мікрохвильовки, видалення жиру та миття духовок.

Щоб скористатися ним, треба всього лише розвести у гарячій воді, а тоді губкою чи ганчіркою мити поверхні.

Важливий момент!

Кисневий порошок не можна використовувати для шовкових, вовняних чи шкіряних речей.

Ним також не можна мити лінолеум, лаковані, фарбовані чи поліровані поверхні й алюміній.

Джерело: porady.24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень