Кір – відступив: на Рівненщині зареєстрували лише один випадок захворювання

За довгий час

Недуга відступає.

Наприкінці вересня в області перестали реєструвати нові випадки захворювання. Тоді медики говорили, що це - вперше від початку року.

Минулого ж тижня на Рівненщині таки виявили одного недужого. Про це повідомив завідувач епідвідділу обласного лабораторного центру Віктор Мороз.

Відомо, що інфекцію підхопила 8-річна дитина з Корецького району. Нині її стан – нормальний. Хвороба минає без ускладнень.

Додамо, що наприкінці жовтня в область поставили понад 5 тисяч доз вакцини КПК для профілактики кору, краснухи та епідемічного паротиту.

Згідно з календарем щеплень, щоб убезпечитися від кору, потрібно ввести дві дози вакцини: у віці 1 і 6 років. Вакцинуватися потрібно й дорослим, які не отримали відповідних щеплень у дитинстві і досі не перехворіли на кір.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень