Кількість ліжок для ковідних пацієнтів збільшують у ЦМЛ Рівного

Уперше за кілька місяців

У ЦМЛ Рівного, яка є опорною для пацієнтів з ковідом, збільшують кількість ліжко-місць. Роблять це уперше із часу зменшення кількості хворих [середина червня – ред.], повідомив Суспільному заступник головного лікаря Ігор Дундюк.

За його словами, влітку вдалося протриматися із трьома десятками місць, але на початку вересня таки довелося відкрили ще одне перепрофільоване ЛОР-відділення.

Загалом у центральній міській лікарні передбачено понад 300 місць для ковідних пацієнтів, повідомив на брифінгу начальник облдепартаменту охорони здоров’я Олег Вівсянник:

Олег Вівсянник
Олег Вівсянник

– У Рівненській ЦМЛ зареєстровано 330 ліжок для надання меддопомоги пацієнтам із ковід-19. В тому числі це й ліжка інфекційних відділень.

 

Тривають ремонтні роботи. До вівторка [7 вересня – ред.] мають завершити ремонт на 1 і 2 поверсі, попереду – ремонт п’яти напівбоксів на 3-му.

Нагадаємо, що загалом на Рівненщині – 9 опорних лікарень, які надають допомогу інфікованим коронавірусом. Як раніше повідомлялося, там передбачено близько тисячі ліжко-місць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень