Кіборга привезли на Рівненщину: прийшли результати ДНК (ФОТО)

Мати до останнього чекала сина живим

У Дубровиці перепоховали захисника України, військовослужбовця 80 окремої десантно-штурмової бригади Руслана Янковського.

Воїн 1987 року народження зник безвісти під час оборони Луганського аеропорту у 2014-му році. Загиблий проживав разом з рідними у м. Дубровиця, у нього залишились мама та сестра.

Як розповів голова Дубровицької громади Богдан Микульський, з 2014 року чоловік вважався безвісти зниклим. 

- Мати вірила, що він живий, у полоні. Сестра Руслана Янковського здала аналізи ДНК і нещодавно прийшло підтвердження того, що він загинув. 

Сьогодні воїна поховали на рідній на землі свого краю.

За інформацією Книги Пам'яті полеглих за Україну, "...згідно даних оперативної групи високомобільних десантних військ Головного командного центру ЗСУ від 2 вересня 2014 р., станом на 19-00 було отримано інформацію про загибель трьох десантників 1-го батальйону 80-ї окремої високо-мобільної десантної бригади, які брали участь у боях за Луганський аеропорт. Серед загиблих були: солдат Кльоб Микола Іванович, солдат Дзюбан Максим Мирославович та солдат Янковський Руслан Віталійович. Тіла цих загиблих, разом з тілами інших десантників 80-ї бригади капітана Євгена Іванова та солдата Назарія Попадика були доставлені до моргу м. Лутугіно (на території, захопленій сепаратистами та російськими террористами).

16 жовтня 2014 р. тіла 5-х загиблих десантників були вивезені з м. Лутугіно представниками Цивільно-військового співробітництва Міністерства оборони України та доставлені до м. Дніпропетровськ. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень