В аеропорту «Бориспіль» спіймали екснардепку Надію Савченко з фальшивим ковід-сертифікатом (ФОТО)

Вона «вакцинована» Пфайзером

В аеропорту «Бориспіль» виявили пасажирок із підробленими сертифікатами про вакцинацію. Ними виявилися колишня народна депутатка Надія Савченко та її сестра Віра, повідомляє Українська правда.

Сестри хотіли потрапити в Україну, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Через використання підробленого COVID-сертифіката колишню нардепку та її сестру притягнуть до відповідальності, кажуть у поліції. 

Підроблені документи вилучили й направили на проведення експертизи.

 

Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігуранткам. 

Нацполіція наголошує, що відповідальність понесуть не лише ті, хто підробляє сертифікати, а й ті, хто користується підробленими документами.

Довідка: Надія Савченко – колишня військова льотчиця і колишня народна депутатка, Герой України (2015). Вона стала нардепом (2014-2019), будучи політв’язнем Кремля, була також делегатом Парламентської асамблеї Ради Європи (2014-2016). 

Надія Савченко була помилувана президентом Росії 25 травня 2016 року за участь у бойових діях на Донбасі і звільнена з ув'язнення за посередництва Віктора Медведчука. 

В Україні Надія Савченко потрапила під слідство 22 березня 2018 року: її запідозрили у підготовці терористичних актів та держперевороту. 16 квітня 2019 року її звільнили з-під варти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень