Зарплати не буде! У листопаді невакцинованих вчителів на Рівненщині відсторонять від роботи

Таку рекомендацію дали у МОЗ

На Рівненщині лише третина вчителів отримала дві дози вакцини проти COVID-19.

Наразі в області учні понад ста навчальних закладів навчаються дистанційно, там не вакцинували необхідних 80% працівників.

Найгірші показники вакцинації у тергромадах на півночі області, говорить координаторка вакцинації в Рівненській області Олена Гандзюк:

Вакцинація освітян, м’яко кажучи, мала б бути кращою. Наприклад, у Березівській ТГ з 8 закладів освіти жоден не має 80% вакцинації вчителів.

 

У Рокитнівській ТГ – з 42 лише 9 мають необхідний рівень вакцинації, у Немовицькій ТГ – з 9 лише 2, у Вараші з 29 тільки 9 закладів вакцинували персонал, у Сарненській ТГ – з 56 у 25 школах вакциновано 80% працівників.

7 листопада відповідно до рекомендацій МОЗ невакцинованих вчителів відсторонять від виконання обов’язків. Наразі алгоритм відсторонення розробляють у МОН, зауважила Олена Гандзюк. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень