Аеропорт у Рівному отримав додаткові гроші на ремонт

Йдеться про відновлення світлосигнального обладнання

Рівненщина отримала ще майже 75 млн грн субвенції від держави.

Кабінет Міністрів України направив 74,2 млн грн на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об'єктів соціально-культурної сфери, розповів голова ОДА Віталій Коваль.

З цієї суми обласний бюджет отримає 61,2 млн грн. Кошти будуть направлені на реконструкцію системи світлосигнального обладнання Міжнародний аеропорт Рівне - 60 млн грн.

Віталій Коваль

- 60 мільйонів державних коштів виділили на відновлення системи світлосигнального обладнання. Нагадаю, місяць тому 35 мільйонів надійшло на реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу летовища.

 

Уже найближчим часом в аеропорт Рівного заїде техніка для початку робіт. Рівненська ОДА провела усі необхідні тендери, - зазначив очільник краю Віталій Коваль.

Нагадаємо, що Рівне потрапило до переліку міст програми Президента «Велике Будівництво» з розбудови регіональних авіахабів. Планується, що за кілька років в українських містах додатково з'явиться 16 аеропортів.

На реконструкцію басейну ЗОШ №7 м.Дубно спрямують 1,2 млн грн. Ще 13 млн грн підуть до бюджету Костопільської ТГ - на будівництво фізкультурно-оздоровчого басейну на базі Костопільської ДЮСШ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень