Керівництво Держгеокадастру Рівненщини відсторонили. Поставили керувати людину з Шепетівки

В. о. директора тимчасово – Роман Лановий. Начальник Держгеокадастру у Шепетівському районі

Йдеться не лише про Рівне, а про всю Україну. Київ нині проводить перевірку регіональних управлінь Держгеокадастру. Про це повідомляють на Урядовому порталі.

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Денис Башлик наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу.

Зокрема, перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років.

У прес-службі управління нам розповіли, що

Відсторонили на час перевірки начальника та першого заступника начальника. Перевірка проводиться і чекаємо довідки від цієї перевірки. Вона почалася 26-27 листопада та тривала до шостого грудня. Працюємо в штатному режимі. Просто інше керівництво. Ну, виконуючі обов’язки.

В.о. директора управління став Роман Лановий - директор територіального органу в Шепетівському районі.

У той же час, в Держгеокадастрі пропонують громадянам долучатися до перевірок роботи управлінь. Скарги просять надсилати на електронну адресу: rv.skarga@land.gov.ua

Нагадаємо також, що минулого тижня Уряд призначив нового голову Держгеокадастру Дениса Башлика.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень