Керівниця Рівненського ЦНАПу розкрила плани змін: Буде сервіс для окремої категорії громадян (ФОТО)

Тут вже надають майже 300 видів послуг

Рівненський ЦНАП святкує 7-му річницю роботи. З цієї нагоди керівниця закладу Євгенія Курсик провела звітну пресконференцію. Вона повідомила, що за минулий рік тут надали понад 150 тисяч послуг, за які до міського бюджету перерахували 10 млн грн.

Через війну кількість клієнтів ЦНАПу зросла, тут допомогли з виготовленням документів майже 50 тисячам переселенців.

 

Двоє з них – з Сєвєродонецька та Слов’янська – навіть поповнили колектив ЦНАПу.

Центр надає майже 300 видів послуг, найпопулярніші – паспортні. Наразі черга на отримання закордонних паспортів з послугою термінового виготовлення становить понад два тижні, а нетермінових – понад місяць.

Також нещодавно ЦНАП отримав три спецпринтери, щойно будуть завершені юридичні процедури, тут відновлять надання популярної послуги з видачі посвідчення водія і техпаспортів.

Попри війну Рівненський ЦНАП розширився та пройшов реорганізацію. У місті додали віддалені пункти, окрім ТЦ «Злата Плаза» адмінпослуги можна отримати й в ТРЦ «HappyMall». До якого у період з 14 жовтня до 31 грудня минулого року звернулися майже 2 тисячі клієнтів.

3 053 адміністративні послуги надано через портал ДІЯ.

Євгенія Курсик зауважила, що громадяни можуть перевірити свої дані у цьому порталі і, якщо якась інформація не збігатиметься, варто звернутися до ЦНАПу, аби її актуалізувати.

Поділилася Євгенія Курсик і планами на майбутнє, адже Рівненський ЦНАП завжди був флагманом змін та реалізації пілотних проєктів. Тож найближчим часом у ЦНАПі планують створити «Адмінсервіс «Ветеран». Тут ветерани, члени їх сімей та родини полеглих захисників отримуватимуть адміністративні послуги в режимі «єдиного вікна».

Довідка

Рівненський ЦНАП відкрили 29 січня 2016 року. Він був одним з перших центрів в Україні і на урочистому відкритті побував президент Петро Порошенко. Відтоді установа приймала близько тисячі клієнтів щодня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень