Кармічне число 45: Зеленському зробили особливий подарунок (ФОТО)

Щоправда, користуватиметься ним не президент

Сьогодні, 25 січня, президенту України виповнилося 45 років. Ювілей, ймовірно, Володимир Зеленський відзначає у тісному родинному колі.

Вітання президенту України опублікували на своїх сторінках у соцмережах сотні тисяч українців. Долучилися до вітань й іноземні політики. Зокрема, президент США Джо Байден та канцлер Німеччини Олаф Шольц. Останній, нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну відзначився вмінням відкладати рішення і надавати допомогу пізніше за всіх. Саме він блокував рішення про передачу Україні потужних танків Leopard 2. І це попри те, що ці танки готові були надати інші країни.

Проте саме сьогодні по обіді Олаф Шольц ухвалив історичне рішення і дозволив країнам-партнерам передати сою наступальну зброю.

 

Ба більше, він сам погодив виділення 14 танків Leopard 2 з Німеччини.

На цьому подарунки для Володимира Зеленського та й усієї України не закінчилися. О 19 годині термінову пресконференцію провів очільник США. У зверненні Джо Байден зауважив, що ЗСУ підуть у контрнаступ.

Джо Байден сказав, що США підтримує Україну і передає 31 танк Abrams.

Таким чином очільники найпотужніших країн «тролять» росію і дарують на 45-річчя президента України 45 найпотужніших та найсучасніших танків.

Та навіть і на цьому подарунки не закінчуються. Щойно з’явилася інформація про рішення США, стало відомо, що низка країн вже готова передати свою техніку:

  • Компанія Bayraktar TB2 передала ще 2 безпілотники;
  • Словаччина готова передати 30 танків Т-72 Міг-29;
  • Польща планує передати 14 Leopard;
  • Нідерланди хочуть передати близько 18 Leopard;
  • Португалія відправить в Україну 4 Leopard моделі А6;
  • Іспанія планує передачу 53 Leopard;
  • Швеція може відправити в Україну танки Strv 122;
  • Норвегія планує передати 8 танків.
  • Фінляндія також висловила готовність поставити танки, проте не розкрила кількість.

Разом вже близько 110 танків. Крім того, за даними ABC News, на засіданні Рамштайн-8 12 країн домовилися передати Україні 100 Леопардів.

Додамо, що ще до рішення Байдена про передачу своїх танків у росіян запалало через подарунок Шольца, який погодив передачу 14 танків. У своїх Телеграм-каналах вони писали, що число 14 має кармічну силу. Зокрема, люди між собою поширювали таке повідомлення:

Разом з тим росіяни почали поширювати картинки про те, як підручними засобами знищити американський танк. Цікаво, чому там починаються такі настрої? Танки передать ЗСУ, щоб вигнати росіян з нашої землі, чи рашисти починають щось розуміти?

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень