КАЗИНО: на хабарі затримали «рішалу» з СБУ

Хто він?

Затриманий на великому хабарі член Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей виявився чинним співробітником Служби безпеки України. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Як НАБУ вийшло на «рішалу»

Влітку цього року детективи Національного антикорупційного бюро України отримали інформацію про «бізнес» на наданні дозволів та видачі ліцензій у гральному бізнесі. По суті, їх просто продавали.

Для викриття злочинної схеми НАБУ провело комплекс негласних слідчих (розшукових) дій за участю детективів «під прикриттям». Так і вийшли на «рішалу», який за певну суму обіцяв «організувати» позитивний результат.

- У межах розслідування детективи задокументували факти, що свідчать про те, що член Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей запропонував надати йому неправомірну вигоду за ухвалення ним та іншими членами Комісії рішень про надання дозволів, що підтверджують відповідність приміщень суб'єктів підприємницької діяльності в Чернігівській і Запорізькій областях для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі.

 

Крім того, він обіцяв забезпечити надання ліцензій на право здійснення в цих приміщеннях гральної діяльності, – розповіли в Бюро.

Свої «послуги» Євген Гетьман член Комісії оцінив у 90 тисяч доларів. Чиновника затримали «на гарячому» 20 серпня 2021 року. Причому, зазначили в НАБУ, в цей час він виконував обов'язки голови Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

Наразі тривають слідчі дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень