1 000 грн – «на каву» поліцейським: водій маршрутки з Волині може сісти на 4 роки (ФОТО)

Хотів відкупитися, бо проїхав залізничний переїзд на заборонений сигнал

Фото маршрутки - ілюстративне
Фото маршрутки - ілюстративне

У понеділок, 12 липня, близько 12 години у місті Дубно екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив водія міжобласного маршрутного таксі, який порушив правила під час руху залізничним переїздом.

У маршрутці були пасажири, але щоб ухилитися від відповідальності за рух на заборонений сигнал семафора, 53-річний житель Волинської області під час перевірки документів і спілкування із поліцейськими запропонував їм гроші «на каву».

Попри застереження про кримінальну відповідальність, він дістав із кишені 1 000 гривень та поклав їх між передніми сидіннями службового автомобіля. 

 

Усе це зафіксував відеореєстратор, повідомляє поліція.

Слідчо-оперативна група задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. Відомості за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Санкція статті передбачає від 2-х до 4-х років позбавлення волі.

Крім того, на порушника склали адмінпротокол за частиною 3 статті 123 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У рамках кримінального провадження слідчі Дубенського райвідділу поліції гроші вилучили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень