У Рівному «пов’язали» професора. Вимагав 1 000 євро за вступ (ФОТО)

Про який заклад ідеться – правоохоронці не повідомляють

Вчора, 14 липня, під час отримання хабаря «на гарячому» затримали кандидата педагогічних наук, професора кафедри одного з вищих навчальних закладів міста. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

В ході досудового розслідування встановлено, що 57-річний чоловік  вимагав 33 тис. грн за сприяння у вступі до навчального закладу. 

 

Під час отримання неправомірної вигоди його спіймали, а гроші –  вилучили.

Суспільне з посиланням на достовірне джерело в правоохоронних органах зазначає, що затриманий – працівник Рівненської медичної академії (колишнього медколеджу).

За даними поліції, це не перше вимагання, професора затримали на «гарячому» під час отримання чергової винагороди.

Професор кафедри, кандидат педагогічних наук, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з іншими службовими особами вищого навчального закладу вимагав неправомірну вигоду за сприяння у вступі на навчання абітурієнту на державну форму навчання, - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали на вулиці Привокзальній у Рівному в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень