Картини-ілюзії покажуть у Рівному

Їх автор - відомий український художник Олег Шупляк

49-річний Олег Шупляк (на фото вгорі) - викладач рисунку та живопису Бережанської дитячої хуложньої школи, що на Тернопільщині. Має освіту архітектора після закінчення Львівського політехнічного інституту. Працює в галузі станкового живопису у різних напрямках. Є учасником понад двох десятків всеукраїнських та міжнародних виставок:

Широку популярність у світі здобула його серія «Двовзори» (авторська назва картин-ілюзій з подвійним змістом, де на одному полотні можна побачити не лише портрет, й пейзаж або жанрову сцену). 

Незвичайні картини можна буде побачити з 11 листопада у виставковій залі міського будинку культури Рівного. Тут у цей день о 15 годині відкриють персональну виставку художника «Дивосвіт Олега Шупляка».

Ось приклади картин-ілюзій Олега Шупляка, де можна на одному полотні побачити не тільки портрети Тараса Шевченка, Лесі Українки, а й ілюстрації до їхніх творів: 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень