Картки українських банків: як переоформити та отримати її за кордоном

Послуга доступна у понад 200 країнах

Українці, які вимушено виїхали з країни, вже понад півтора року користуються картками українських банків в різних країнах. Термін дії картки у багатьох вже збіг. Проте клієнти багатьох українських банків можуть замовити нову, і отримати її поштою. Доставка Укрпоштою доступна для більш як 230 країн і територій світу.

monobank 

Клієнти monobank можуть замовити доставку пластикової картки за межі України через мобільний застосунок. Для цього треба на головному екрані свайпом вліво перейти у налаштування картки.

Натиснути на «Випустити пластикову картку», вибрати країну й доставку Укрпоштою. Вказати адресу та дані отримувача.

Після оформлення картки будуть списані кошти за доставку згідно з тарифами Укрпошти. Для відстеження статусу доставки у мобільний застосунок надійде сповіщення з трек-номером.

ПУМБ

Замовити пластикову картку можна через чат ПУМБ Online. Варто лише вказати адресу доставки. Вартість – 200 грн незалежно від того, до якої країни надсилається замовлення. Кошти списуються автоматично з поточного рахунку ПУМБ після оформлення картки.

Райффайзен Банк 

Послуга доступна для преміальних клієнтів Райффайзен Банку. Для замовлення доставки пластикової картки за кордон слід звернутися до персонального менеджера у банку.

Пропозиція актуальна тільки для власника рахунку. Доставка на ім’я довіреної особи не передбачена.

Відстежувати відправлення з карткою можна онлайн на сайті поштового оператора.

Українці у США, Японії, Сполученому королівстві, Німеччині, Австрії, Італії, Франції, Латвії, Литві, Нідерландах, Данії, Швеції й Норвегії отримають пластикову картку впродовж 14 днів. Щодо решти країн світу фактичні терміни доставки можна ознайомитися на сайті Укрпошти.

Джерело: vesti.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень