Які українські поштові марки найбільше полюбилися іноземцям

Їх найбільше купують на онлайн майданчиках Укрпошти  

Укрпошта майже рік представлена на міжнародних маркетплейсах eBay та Amazon. Тут та в офіційних онлайн-магазинах Укрпошти є поштові набори воєнного часу, які мають попит.

Найпопулярнішими українськими поштовими марками, які найчастіше купують за кордоном, стали «ПТН ПНХ!», «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» та «Пес Патрон».

Так, на eBay понад 40% усіх проданих за рік маркових аркушів припадає на марку «ПТН ПНХ!», яку презентували до річниці повномасштабної війни в Україні. Ескізом до марки стало графіті всесвітньо відомого вуличного художника Бенксі, який зобразив на стіні пошкодженої будівлі в смт Бородянка боротьбу двох дзюдоїстів. З невеликим відривом на другому місці за популярністю на eBay є поштова марка «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!».

На Amazon найактивніше замовляють поштову марку з українським псом-розмінувальником – «Пес Патрон», на якого припало 27% від усіх продажів. На другому місці за популярністю є марка «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!», а на третьому – «Українська мрія».

Нагадаємо, днями Укрпошта випустила нову марку «Kalush Orchestra» на честь переможців Євробачення 2022.

Джерело: Укрпошта

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень