«Укрпошта» безплатно обміняє старі лампи через «Дію»

Як це можна буде зробити

Невдовзі в Україні можна буде обміняти старі лампочки розжарювання та енергоощадні.

Зробити це можна буде у відділенні Укрпошти з допомогою додатку «Дія».  За словами очільника дирекції Олександра Марченка, програма обміну має запрацювати у січні, але це якщо не буде збоїв.

Зауважимо, в «Укрпошті» Радіо Трек повідомили, що  нині проєкт не стартував, але триває активна підготовка до його запуску.

Послуга обміну лампочок через «Дію» стартуватиме у великих містах, де є найбільше споживання електроенергії, повідомляє Технофан.

Щоб обміняти лампочку, потрібно буде перейти до державного порталу «Дія» та оформити заявку на обмін. В ній необхідно буде вказати свої дані та обрати відділення, де буде зручно обміняти лампи.

 

Далі треба буде зібрати старі лампи та принести їх в обране відділення.  

 

Співробітник у відділенні «Укрпошти» в АРМ В3 введе номер заявки, яку клієнт отримав у «Дії», та проведе обмін старих ламп на нові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень