Карл Лагерфельд створюватиме кросівки за індивідуальним дизайном

Яка модниця не мріє про те, щоб мати в гардеробі річ, створену самим Карлом Лагерфельдом? Особливо, якщо це буде щось ексклюзивне. Знаменитий гуру моди вирішив надати своїм шанувальницям таку можливість. Лагерфельд розробив новий сервіс, за допомогою якого всі охочі зможуть сконструювати власну модель кросівок. А дизайнер втілить ескіз в життя.

Сервіс Karl Kustomize запрацює на особистому сайті Лагерфельда вже цього тижня. Будь-хто зможе створити пару взуття на свій смак, вибираючи 10 основних опцій: матеріал, підошву, шнурки, підкладку, декоративні елементи, візерунок та інші деталі. На створення кожної моделі піде шість тижнів. Ексклюзивна пара взуття буде коштувати від 325 до 3500 євро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень