Рівненський погляд на тиждень моди у Києві (15 ФОТО)

Нещодавно в Києві пройшов 38-ий UKRAINIAN FASHION WEEK. Найбільша модна подія країни запропонувала багато цікавого. Розберемо головні модні тренди сезону разом.

Дизайнери прагнуть роздягнути своїх клієнтів. (І це за наявності одягу!). Образи у стилі «на босі груди» дефілювали досить часто на радість чоловічій половині глядачів, які переважно розглядали самих модельок, а не дизайнерське вбрання.

Хоча і сильній статі перепало – оголений торс, на якому намальований контур одягу – оригінальний і найдешевший спосіб одягнутися. Згадується той час, коли у дефіциті були капронові колготки і жінки олівцем малювали стрілку на нозі, аби імітувати шов)) Невже у нас така криза?

Модний висновок: прозорі матеріали.

Японська мода в поєднанні з гамівними сорочками – то дуже потужна сила!

Стільки цікавих деталей, безліч варіантів, як одягнути річ та вміло її зав’язати. До такого одягу потрібно ще й інструкцію по використанню додавати, що б не заплутатися у тих поясочках! Смішно перестає бути в одному випадку – природна потреба з’являється без попередження і тоді головне – швидко вивільнитися від японських комбінезонів… Бо сміятимуться потім з вас!

Модний висновок: складний крій.

Тема милих тваринок давно в фаворі. От і наші дизайнери не відстають. Смішні їжачки привертають увагу як кишені, та і на грудях їх аплікації колоти не будуть. А те, що до усміхнених мордочок будуть прикуті чоловічі очі  - гарантія, тож дизайнер стратегічно правильно розмістив зображення тварин на одязі.

Солодкі асоціації повинні б зринати у голові при погляді на медові соти. Бджоли та їхня праця стали темою чоловічої колекції, але дизайнер побачив сильну стать у золотих спідницях на фоні сот золотого меду. Якось не надто мужньо і дуже вже солодко. Принаймні комахи з вами дружитимуть – злітатимуться, але не покусають, вони ж намальовані))

Модний висновок: анімалістичні принти.

У гаджетів є підзарядки, отримати ковток енергії – легко. У недалекому майбутньому так зможуть харчуватися і люди! Але для чого чекати?

Дизайнери вже зараз пропонують носити космічний одяг та дротяний шлем на голові, і не втрачати енергії ні на хвилину. Недолік – людські чуттєвості, такі як поцілунок  - тепер теж електронні.

Модний висновок: футуризм.

Все-таки в нашій країні не все так добре, як говорить пан президент. Дефіцит якісних вітчизняних тканин відчувся і серед витворів модних дизайнерів. Але креативом нас не обділили: згадуємо студентські роки – і моделі а-ля “Еко мода” вже на подіумах Тижня моди. Целофанові сміттєві пакети, пластик, папір – одразу і не розбереш, чи то ексклюзивні італійські матеріали, а чи правда домашні знахідки…

Модний висновок: незвичайні фактури.

Втома у жителів мегаполісів проявляється червоними колами під очима і жовтуватим відтінком шкіри. І якщо зараз так більшість людей виглядає, то чому б не зробити з цього модний тренд?

Для гармонії кольорів на обличчі можна додати зелененьку або синю помаду. Матимете дуже свіжий соковитий вигляд!

Модний висновок: неоновий макіяж.

Добре бути вдома, бо можна не знімати улюбленого трикотажу, цілий день бродити у піжамі, в’язаних шкарпеточках і пухнастих капцях. І що ми бачимо – так тепер модно гуляти вулицями! Зверху за бажанням можна шубу накинути – ну типу, щоби додати образу солідності! Сучасна мода така демократична, дбає про людей і їх комфорт!

Остерігайтеся бабусь біля під’їздів та непросунутих модників – вони можуть довго вам гукати услід, щоб ви бігли додому перевзуватися, бо ж  - доцю, ти у тапках ідеш!!!

Модний висновок: трикотаж, піжамний стиль.

Виблискувати люблять усі. Ще в дитинстві ми бавилися обгорточками від цукерок, робили з них гірлянди та хенд-мейд прикраси. Ех, і гарно ж  воно було! А тепер дорослі дизайнери пропонують вбратися у фольгу з ніг до голови!

Настало свято і на нашій вулиці! Срібний або золотий блиск - то вже на ваш смак. Тож  тепер яскравих дівчаток стане в рази більше, головне - блистіти в правильних місцях!

Модний висновок: металічний блиск.

Стрес – він накриває всіх. З головою. Рятуватися можна з допомогою нехитрого прийому: скласти руки дашком, типу – я в хатинці.

Щоб ви не втратили здатність працювати, дизайнери пропонують носити такий антистресовий будиночок на голові постійно! Жорсткий капюшон, м’яка пухова хустинка або її імітація з власного волосся – чудова альтернатива зберегти нерви.

Для найлякливіших – штора з волосся + капронові колготки на голову – і вперед, підкорювати сірі будні!

Модний висновок: цікаві головні убори.

Саме так виглядатимуть випускниці, зустрічаючи світанок біля Басівкутського озера. І добре, якщо фартушок до того часу ще взагалі буде.

Улюблена фраза шефа – "Дивися мені в очі, в очі, я сказав!" Ох, тут можна збожеволіти. В які ж з них дивитися?

Якщо так прийти святити вербу – вас пропустять без черги.

Будьте модними!

Вікторія Кузьмич

Щиро ваша fashion-експерт та керівник першої в Рівному "#СтудіїМоди"

Вікторія Кузьмич

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень