Кадрові перестановки тривають: у Рівному з'явилася інформація про звільнення начальника одного з управлінь

Галузь освіти очолить нова людина

Андрій Мазур — зліва, Богдан Турович — справа

Управління освіти Рівного очолить нова людина. З джерел Радіо Трек стало відомо, що керівник галузі Богдан Турович написав заяву на звільнення.

За непідтвердженою інформацією секретар Рівнеради Віктор Шакирзян розглядає на цю посаду кандидатуру Андрія Мазура, який працює у службі якості освіти. А раніше був начальником інспекторського відділу міського управління освіти.

Нагадаємо, раніше з посад пішли заступниця міського голови Марина Кузьмічова, керівник департаменту соцполітики Сергій Черній, керівник департаменту муніципальної варти Андрій Пасічник та керівник департаменту економічного розвитку Володимир Липко. Останній наразі перебуває під слідством за закупівлю неякісного жиру для пунктів незламності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень