Його шукає міліція: Проти Шакирзяна з Рівного російські слідчі почали кримінальне провадження (ФОТО)

Через декомунізацію

Віктор Шакирзян
Віктор Шакирзян

Віктора Шакирзяна російські слідчі хочуть притягнути до кримінальної відповідальності. Все через декомунізацію, яку активно проводив секретар міської ради. Російські ЗМІ називають головним русофобом Рівного.

Причиною такого переслідування є погруддя Кузнєцова, яке декомунізували на рівненському кладовищі. Тож слідчий комітет росії порушив кримінальне провадження.

- Скоро боятимусь виходити з дому. Не всім так пощастило! Половина силових органів рашастану тепер будуть шукати, - коментує у своєму Facebook Віктор Шакирзян, передає Рівне Вечірнє.

Про це на каналі «РОССИЯ – 1» навіть вийшов сюжет. Там компанія рашистів вибухала гнівними коментарями щодо діяльності місцевої влади Рівного. Про це ми писали тут:

Віктора Шакирзяна з м. Рівне показали в програмі РосTV з погрозами знищити США (ВІДЕО)

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни у Рівному перейменували близько пів сотні вулиць, які були названі на честь російських діячів та демонтували кілька пам’ятників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень