Кардіохірурга викрали «слідчі» у Києві: за лікаря вимагали викуп у $2 млн. доларів (ФОТО/ВІДЕО)

Його намагалися отруїти?

Фото хірурга в колажі -- ілюстративне, його особа -- не розголошується

У Києві двоє псевдоправоохоронці викрали 66-річного лікаря-кардіохірурга, щоб отримати у нього викуп у 2 мільйони доларів.

За даними слідства, підозрювані заздалегідь домовилися про це викрадення. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що зловмисники силою посадили до авто 66-річного чоловіка та, погрожуючи розправою, змушували віддати велику суму грошей.

Втім, не отримавши бажаного, чоловіки відпустили киянина, відібравши в нього всю готівку у сумі 15 000 гривень.

Дії фігурантів кваліфіковані за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Інформація про подію надійшла до столичної поліції від перехожих: місцевий мешканець повідомив, що став свідком як група невідомих силоміць посадила літнього чоловіка в транспортний засіб й поїхала в невідомому напрямку.

За інформацією начальника Солом’янського управління поліції Ігоря Леуса, до вчинення злочину причетні двоє мешканців столиці, 1970 та 1979 років народження:

«Спільники заздалегідь збирали інформацію про 66-річного потерпілого, який обіймає посаду завідувача відділенням однієї зі столичних лікарень.

 

Фігуранти вдень підійшли до чоловіка на вулиці та, представившись співробітниками правоохоронних органів, силою посадили у своє авто.

 

Надалі ділки почали вимагати у киянина два мільйони доларів, однак не отримавши бажаного, забрали 15 тисяч гривень готівкою та відпустили потерпілого».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень