Назвали місто України, де у разі захоплення РФ, взагалі не залишиться українців

Його штучно заселятимуть росіянами

Відомий учений-демограф Олександр Гладун назвав місто, в яке Росія насамперед намагатиметься завозити своїх людей замість українців.

- У випадку окупації, вони будуть заселяти Київ у першу чергу. Це потрібно, щоб повністю контролювати столицю. А сааме робитимуть це через людей, які позитивно налаштовані до свого уряду і правителя.

 

 

Якщо позбирають по селах росіян і переселять до Києва, то рівень життя в них автоматично підвищиться в рази. Тож вони, відповідно, будуть позитивно ставитися до путіна і РФ. І тоді місто стане для російського диктатора підконтрольною територією.

 

Військове захоплення – одна справа, а ось лояльне до нової влади населення - інша. Без лояльного населення їм тут буде важко навіть війська утримувати, - пояснив демограф.

 

Хто такий Олександр Гладун?

Гладун Олександр Миколайович - член-кореспондент НАН України, старший науковий співробітник і доктор економічних наук, Заступник директора з наукової роботи Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи.

Раніше ми писали про таке:

Українців після війни чекає глобальне розселення: назвали 6 міст, де вируватиме життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень