Карантин: на Рівненщині оформили вдвічі менше паспортів

Не лише закордонних

Карантинна ситуація обумовила зменшення оформлень паспортів на Рівненщині, повідомляє Міграційна служба.

У березні оформлено близько 5 000 документів:

 

3 024 паспортів громадян для виїзду за кордон;

 

1 940 ID-карток.

Це вдвічі менше, аніж у лютому 2020 року та зумовлено проведенням карантинних заходів у державі.

Рівняни з розумінням поставилися до роз`яснень Міграційної служби та відвідують установу у виключних випадках. Натомість - дистанційно вирішують свої питання.

Водночас, міграційники Рівненщини налагодили обслуговування громадян з урахуванням теперішніх заходів запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та згідно зі встановленими графіками.

Рівненський міський відділ гнучко переформатував взаємодію з місцевим ЦНАПом, який на період карантину призупинив прийом відвідувачів, передавши виготовлені паспортні документи для видачі працівникам міграційної служби.

У приміщенні міської міграційної служби, за сприяння місцевих органів виконавчої влади та спеціалізованого підприємства, проведено дезінфекцію.

Працівники стежать за дотриманням карантинних заходів та забезпечені засобами захисту: масками, антисептиками і рукавичками.

Приймають тих громадян, які у виключних випадках змушені звертатися за оформленням паспортів та їх видачею.  Більша частина роботи переведена на дистанційний режим та в електронні комунікації.

Графік роботи територіальних підрозділів управління ДМС у Рівненській області можна знайти на офіційній сторінці Facebook та на сайті Державної міграційної служби.

З відповідними графіками обслуговування та телефонами для довідок і консультацій  також можна ознайомитися на сайті ДМС та на вході до приміщень усіх структурних підрозділів УДМС.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень