Капсула-2022: речі, які ми носитимемо весь рік (ФОТО)

Поради дизайнерів мають поправку на сезон, але загалом правила доволі універсальні

Подіум і вулиця це не одне й те ж. І, якщо дизайнери розробляють концепції й модні віяння для сторінок глянцю й подіуму, то блогерів переважно люблять за здатність перетворити ці модні віяння на щось таке, що можна вдягати щодня. Словом – обирати актуальні речі.

Взуття на платформі

Експерти переконанні, що 2021 рік став своєрідним трампліном для взуття на платформі, а загальне захоплення ним розквітне у 2022-му. Це й чоботи, черевики, а для весняно-літнього сезону туфлі з ремінцем й потужними підборами та платформою.

Максіспідниця

Це якраз той рідкісний випадок, що максіспідниці після тривалої перерви нарешті з’явилися у показах модних дизайнерів, і цей тренд найлегше адаптувати у звичайному житті. Спідниця може бути будь-якого кольору, але щодо загального правила, то вона має бути обтічної форми.

Біла сукня

Це не про сукню нареченої, це про класику літнього сезону. Хоча у 2022-му така сукня актуальна будь-коли, щоправда, з поправкою на тканину. Літом традиційно у топі льон, то в прохолодні сезони краще трикотаж. Допускають експерти й декор – мереживо, стрази й цікавий дизайн.

Оверсайз піджак

Ми уже писали, що тотального оверсайзу у 2022-му не буде. Діятиме правило – якщо піджак оверсайз, то низ має бути обтислим. Але піджак — доволі класичний елемент гардеробу, тож швидко як щодо інших речей мода на нього не мине.

Трикотажні штани

Це все ще данина пандемії та максимальному комфорту. Але цього року замість тотального захоплення спортивними штанами, популярності набуватимуть більш елегантні моделі.

Плетені светри й жилети

Це щось з американського шкільного стилю. Актуальними такі речі були й у 2021 році, але цього року ставку дизайнери зробили на светри, жилети й кардигани у стилі препі. Дуже практична річ у гардеробі.

Топ

Кроп-топ нам вже знайомий, але цього року ставку більше на топбюстгальтер. Тенденція доволі суперечлива, адже й пасує така річ далеко не кожному, втім експерти продовжують запевняти що спортивний топ особливо пасує під сорочку чи піджак.

Сумка з логотипом

Тотальне брендування не актуальне для сорочок, піджаків та светрів. А от сумки у 2022-му - виключення. Якщо вважаєте, що для вас це вже занадто, – просто ігноруйте. Але будьте готові бачити це на вулицях вашого міста.

Пір’я

Ще одна історія, яка прийшла з подіуму. Зрозуміло, що таке вбрання не назвеш щоденним, але як елемент декору сукні чи кардигани для особливого випадку – підходять.

За матеріалами NV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень