Кандидат у президенти США Десантіс виступив – проти членства України в НАТО

У відповідь на заяву Лаврова?

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Рон Десантіс виступив проти членства України в НАТО, заявивши, що це не в інтересах безпеки Сполучених Штатів.


Його цитує Bloomberg:

«Я не думаю, що членство в НАТО є в наших інтересах. Все, що це дасть, більше зобов’язань для нас. Тож якщо нам додається більше зобов’язань, які вигоди ми отримуємо натомість?».


Десантіс також повторив, що він не вважає, що США повинні давати «чистий чек» (підписаний чек, на якому ще не вказано суму грошей, необмежену кількість грошей, – ред.) Україні, якщо вона не використовує переговорні важелі впливу, щоб закінчити конфлікт.

Ці заяви були оприлюднені 23 вересня, практично у відповідь на останні заяви Лаврова (треба брати до уваги різницю часових поясів)

Нагадаємо, очільник МЗС РФ, відомий своїми побрехеньками, раптом заявив, що країна-агресор готова поважати територіальну цілісність України в кордонах 1991 р., якщо ми відмовимося від вступу до НАТО і почнемо дотримуватися принципів закладених у Декларації про Незалежність України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень