Канада ремонтуватиме українські в'язниці?

Канада розглядає можливість участі у реформі пенітенціарної системи України шляхом реконструкції кількох в'язниць у країні, повідомляє "Укрінформ" із посиланням на міністра юстиції України Павла Петренка.

"Я запропонував до співпраці проект реформи українських в'язниць, і вони взяли його в роботу" - зазначив він.

Разом з цим Петренко зауважив, що перемовини про участь у пілотному проекті із ремонту українських в'язниць ведуться також із Норвегією та Великобританією. "Норвегія зараз відпрацьовує з нами обрання пілотної області, де за рахунок власних коштів реконструює усі колонії і побудує систему апробації. Такі само переговори ми ведемо з Великобританією" - сказав він.

При цьому Петренко підкреслив, що звернувся до канадської влади також із запитом на отримання технічної документації сучасних закладів обмеження волі.

"Ми розуміємо, що виділення технічної допомоги потребує кількох місяців планування та бюджетування, тому спершу попросили у них проекти і технічну документацію нових в'язниць", - зауважив він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень